Ексклюзивний дистриб’ютор в Україні
+38 (067) 551 67 40
0

Політика конфіденційності


Закон України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI — закон, що регулює діяльність з опрацювання (використання) персональних даних..

Інтернет-проєкт www.triggerpoint.com.ua (надалі — «ми») серйозно ставиться до питання конфіденційності інформації своїх клієнтів і відвідувачів сайту www.triggerpoint.com.ua. Для надання деяких послуг або оформлення замовлення нам можуть знадобитися ваші персональні дані. Будь-яка інформація про вас, яку ми отримуємо, використовується виключно з метою підвищення якості послуг, які ми пропонуємо.

Виконуючи дії на сайті www.triggerpoint.com.ua, ви надає згоду на застосування правил збирання і використання даних, викладених у цьому документі, у повному обсязі. Інформація, яку надає Покупець, є конфіденційною. Інформація про Покупця використовується виключно з метою виконання його Замовлення (надсилання повідомлення продавцю про замовлення Товару, передавання рекламних повідомлень, тощо).

Власним акцептом Договору або реєстрацією на Сайті Покупець добровільно дає згоду на збирання й опрацювання своїх персональних даних з подальшою метою: дані, які стають відомими, використовуються з комерційною метою, зокрема для опрацювання замовлень на придбання товарів, отримання інформації про замовлення, передавання телекомунікаційними засобами зв’язку (електронною поштою, мобільним зв’язком) рекламних і спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність Сайту.

Ця угод про конфіденційність дійсна для сайту www.triggerpoint.com.ua. У разі переходу на інші сайти за будь-яким із посилань, розташованих на сайті www.triggerpoint.com.ua, ви покидаєте інтернет-магазин, після чого дія цієї угоди припиняється. Ми не несемо відповідальності за передавання вами конфіденційних даних стороннім ресурсам.


  Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо персоніфіковану інформацію конкретного відвідувача сайту виключно для забезпечення якісного надання йому послуг та їх обліку.

Ми не розкриваємо персоніфіковані дані одних відвідувачів сайту www.triggerpoint.com.ua іншим відвідувачам сайту.

Ми ніколи не публікуємо персоніфіковану інформацію у відкритому доступі і не передаємо її третім особам. Винятком є лише ситуації, коли надання такої інформації уповноваженим державним органам передбачене чинним законодавством України.

Ми публікуємо і поширюємо тільки звіти, побудовані на підставі зібраних анонімних даних. Проте такі звіти не містять інформацію, за якою можна ідентифікувати персоніфіковані дані користувачів послуг.

Ми також використовуємо анонімні дані для внутрішнього аналізу, метою якого є розвиток продуктів і послуг інтернет-магазину www.triggerpoint.com.ua.

З дозволу користувача йому можуть надсилатися відомості про додаткові продукти і послуги інтернет-магазину. Загальнодоступні персональні дані збираються для статистики щодо використання сайту, його продуктивності й ефективності.

Ми використовуємо технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію. Покупець цим дає згоду на збирання, аналіз і використання «cookies», у тому числі третіми особами з метою формування статистики й оптимізації рекламних повідомлень.

Ми отримуємо інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту. Ця інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.


Посилання

Сайт www.triggerpoint.com.ua може містити посилання на інші сайти, які не мають відношення до нашої компанії і належать третім особам. Ми не несемо відповідальності за точність, повноту і достовірність відомостей, розміщених на сайтах третіх осіб, і не беремо на себе жодних зобов’язань щодо збереження конфіденційності інформації, залишеної вами на таких сайтах.


Обмеження відповідальності

Ми робимо все можливе для дотримання положень цієї політика конфіденційності, однак, ми не можемо гарантувати безпеку інформації в разі впливу факторів, що знаходяться поза межами нашого контролю, результатом дії яких стане розкриття інформації.

Сайт www.triggerpoint.com.ua і вся розміщена на ньому інформація надаються за принципом «як є» без будь-яких гарантій. Ми не несемо відповідальності за несприятливі наслідки, а також за будь-які збитки, завдані внаслідок обмеження доступу до сайту www.triggerpoint.com.ua або внаслідок відвідування сайту і використання розміщеної на ньому інформації.